KAYAKID PADDLE

KayaKid Surf Paddle

Solgt verden over siden 2016 med sit særepreget dråpeformet åreblad i delbar carbon og kevlar utgave. Nå skal den tilbake til sine røtter slik en grønlandsåre skal være.

I padleverden er det mange rundt i verden som i dag padler med KayaKid åren jeg designet i 2015, og hvor åreprodusenten Gearlabs likte ideen og begynte i 2016 å produsere denne i Carbon og Kevlar som solgte godt i hele verden. Nå, noen år senere selges de fortsatt åren designet av meg men med nytt navnog uten mitt samtykke gjorde at jeg valgte å trekke meg vekk fra åreprodusenten og jobber nå med å videreføre den populære åren under sitt riktige navn og i ny drakt .KayaKid åren er designet med tanke på bruk i surf og brottpadling men også godt egnet til turpadling.

Med sitt spesielle 75m lange dråpeformet skarpe åreblad med nesten 11cm bladbredde er det mye fart å hente, gode styretak og ikke minst støttetak i ekstreme forhold. Den er også noe kortere en en standard grønlandsåre og ble designet fra 200cm lengde men fotsatt behold samme blad størrelse. Dette for å tilpasse den ennå bedre til brottpadling, rockjumping med mere da åren ikke går for dypt, er lett å manøvrere og som bonus får plass på dekk utene at den stikker utenfor kajakken.

Your add here?

 -your logo with direct link to your webside

-Product photos

-campaign postings

-weekly uppdate on contents


Ta kontakt på (contact) post@kayakid.no for mer info og avtaleløsninger (for more info and solutions)

DESIGNET

copyright2015©Roger Andre Raknes-Kayakid

Bestillingsskjema

KayaKid Surf åre
 
 
 
 
 
 
200cm (50cm skaft)
205cm (55cm skaft)
210cm (60cm skaft)